We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring in onze winkel bieden. Als u doorgaat met het gebruiken van deze winkel, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.

Minigarden Vertical Kitchen Garden

De Minigarden Kitchen Garden is een modulair systeem voor het verticaal telen van sierplanten, aromatische fijne kruiden en/of groenten voor zowel binnen als buiten.

De Minigarden Kitchen Garden bestaat uit 8 modules om er 24 planten in te laten groeien, een irrigatiesysteem en bevestigingen.

Meer details

Nieuw product

164,95 €

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Meer informatie

De Minigarden Vertical Kitchen Garden bestaat uit 8 modules, 1 basisplateau, 1 irrigatiekit, 4 vijzen en 4 pluggen.

Ieder module bestaat uit slechts 3 onderdelen: 1 deksel, 1 plantenbak met 3 uitsparingen en 6 clips. Bovendien bevat de kit ook een plateau voor wateropvang van eventueel overtollig water.

Dit irrigatiekit omvat een systeem van microbuizen van 6,5 mm buitendiameter met geïntegreerde druppelaars. Deze worden in elk module geplaatst, en blijven hierdoor onzichtbaar, en komen uit door de circulaire clip (Ø 9 mm) van de Minigarden aan een zijkant.

Wanneer alles geassembleerd is, dien je gebruik te maken van een manuele druksproeier (5L) dat je eenvoudig kan bevestigen aan de anderhalve meter lange irrigatiedarm (meegeleverd).

Indien de gebruiker meer gebruiksgemak en autonomie, kunnen de bewateringskits aangesloten worden op geautomatiseerde systemen direct aangesloten aan het waternet. Hiervoor heb je vanop een water kraan een timer, een meststofverdeler en een waterdrukverlager nodig.

Voor de muurbevestiging wordt de Minigarden Kitchengarden geleverd met 4 vijzen in roestvrij staal(5x40 mm) met bijhorende pluggen. Deze dienen bevestigd te worden ter hoogte van de 4de en 7de module door de cirkelvormige clips, aan de muur.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...