We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring in onze winkel bieden. Als u doorgaat met het gebruiken van deze winkel, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.

Minigarden Corner

De Minigarden Corner laat je niet alleen toe om hoeken te beplanten in de hoogte, maar ook om deze als een 90°-verbinding te gebruiken in combinatie met de Minigarden Vertical.

Het is het enigste systeem voor verticale cultuur van planten in een hoek.

Meer details

Nieuw product

29,95 €

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Meer informatie

Met de Minigarden Corner kan je dankzij het modulair systeem zowel planten, bloemen, fijne kruiden en groente mee telen. Het is tevens zelfdragend, auto-drainerend en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Elk van de Minigarden Corner modules bestaat uit 3 types onderdelen, gemakkelijk te assembleren: een deksel, 2 cirkelvormige clips en een plantenpot met een uitsparing.

Daarnaast wordt een plateau meegeleverd voor het opvangen van eventueel overtollig water.

Het monteren van de Minigarden corner is zeer eenvoudig met tal van installatiemogelijkheden. Doordat ze compatibel en modulair zijn, kan je ze gemakkelijk verticaal en horizontaal combineren tot 90° (met de Minigarden Vertical), 180° (zij aan zij, in halve-maan opstelling), 270° (om een scherpe hoek af te dekken) en zelfs 360°. (om er een tafel van te maken)

Accessoires