We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring in onze winkel bieden. Als u doorgaat met het gebruiken van deze winkel, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.

Minigarden Basic M Pots

De Minigarden Basic M Pots is een ideaal systeem om de eerste stappen te zetten in het tuinieren of voor diegenen dat mooie planten wensen te laten groeien zonder er al te veel zorg voor bewatering en nutriënten aan te besteden.

Meer details

MGBSMPOTSWH
Nieuw product

28,95 €

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Meer informatie

Dankzij een ingenieus waterreservoir, waarbij de nodige voedingsstoffen toegevoegd kunnen worden, kan men met de Minigarden Basic kleinere sierplanten, fijne kruiden en groenten telen zonder er dagdagelijks zorg aan te besteden, dankzij een systeem dat bewatering en voeding garandeert gedurende enkele weken.

De Minigarden Basic is het meest efficiënt en gemakkelijkst systeem beschikbaar om met succes planten te laten groeien.

De Minigarden Basic M Pots is samengesteld uit slechts 9 gemakkelijk in elkaar te steken componenten: 1 dicht plateau aan de basis, 2 deksels met circulaire gaten voor het plaatsen van de potten, 2 potten, 1 cirkelvormig basis voor het vastzetten van het reservoir, 1 uitneembaar reservoir, 1 doseer deksel en 1 verdeel-doekje om in het reservoir aan te brengen.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...