Minigarden Corner Column

De Minigarden Corner Column is een modulair systeem voor het verticaal telen van sierplanten, aromatische fijne kruiden en/of groenten voor zowel binnen als buiten.

Iedere set bestaat uit 8 modules om er 8 planten in te laten groeien, een irrigatiesysteem en bevestigingen.

Meer details

Nieuw product

89,95 €

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Meer informatie

De Minigarden Corner Column voor het aankleden van hoeken bestaat uit 8 modules, 1 basisplateau, 1 irrigatiekiten 8 Minigarden Fixers.

Ieder module bestaat uit slechts 3 onderdelen: 1 deksel, 1 plantenbak met 3 uitsparingen en 6 clips. Bovendien bevat de kit ook een plateau voor wateropvang van eventueel overtollig water.

Dit irrigatiekit omvat een systeem van microbuizen van 6,5 mm buitendiameter met geïntegreerde druppelaars. Deze worden in elk module geplaatst, en blijven hierdoor onzichtbaar, en komen uit door de circulaire clip (Ø 9 mm) van de Minigarden aan een zijkant.

Wanneer alles geassembleerd is, dien je gebruik te maken van een manuele druksproeier (5L) dat je eenvoudig kan bevestigen aan de anderhalve meter lange irrigatiedarm (meegeleverd).

Indien de gebruiker meer gebruiksgemak en autonomie, kunnen de bewateringskits aangesloten worden op geautomatiseerde systemen direct aangesloten aan het waternet. Hiervoor heb je vanop een water kraan een timer, een meststofverdeler en een waterdrukverlager nodig.

Voor de muurbevestiging wordt de Minigarden Corner Column geleverd met 8 Minigarden Fixers en 16 nagels. De Minigarden Fixers dienen aangebracht te worden op 2de, 4de, 6de en 8ste module van de MinigardenCorner Column.

Accessoires